T3
מציג את כל 2 התוצאות
-
T3 25 מיקרוגרם 30 כדורים
$17.00 -
T3 25 מיקרוגרם 50 כדורים
$36.00
ט3 אינו סטרואיד אנאבולי, זהו הורמון בלוטת התריס הסינתטי הנקרא נתרן ליוטירונין, שנוצר על בסיס הורמון בלוטת התריס טריודוטירונין (ט3). מטרתו העיקרית היא להאיץ את חילוף החומרים להמרה מהירה יותר של פחמימות, חלבונים ושומנים.
מאפיינים של ט3
זה ידוע כי הורמון זה משפיע על תהליכים מטבוליים פעילים בגוף. עבור האדם הבריא הממוצע, הורמון זה תומך במשקל גוף בריא, חיוניות טובה ויעילות, לפעמים מספיק כדי לצרוך מוצרי מזון המכילים יוד, כגון שמן דגים, שמן חמניות, מלח יוד ומזונות המכילים את חומצת האמינו טירוזין – חלב, ביצים, אפונה. זה מסכם את ההורמון, שכן התא שלו הוא חומצת אמינו טירוזין ושלוש מולקולות יוד.
ט3 (ליוטירונין) זכה לפופולריות לא רק בקרב אנשים עם תפקוד בלוטת התריס לא מספיק, אלא גם עבור ספורטאים מקצועיים ברחבי העולם, כולל ישראל. והסוד כאן הוא פשוט, מגביר את חילוף החומרים בגוף ומאיץ את כל התגובות על ידי הורמונים נוספים, הספורטאי משיג שתי מטרות: תהליכי סינתזה מואצים משמעותית המאפשרים הצטברות מהירה יותר של השרירים ובמקביל ההורמון מאיץ את פירוק השומן בגוף ומשחרר יותר אנרגיה. כתוצאה מכך, הספורטאים בישראל זוכים לביצועים מדהימים, לעלייה במצב הרוח ובמוטיבציה, מה שמגדיל במהירות את כוחו של הספורטאי.
איך לקחת ליוטירונין?
לוקח ט3 צריך להיעשות בזהירות, רצוי בהתייעצות עם מומחה. אין לקחת ט3 במשך יותר מ 6 שבועות, אחרת בלוטת התריס מפסיק לעבוד כראוי. התרופה מתחילה בדרך כלל במינון מינימלי של 25 מיקרוגרם (0.025 מגה) שהוא טבליה אחת בכל יום. כל 3 ימים, להגדיל בהדרגה את המינון על ידי טבליה אחת עד למקסימום של 100 מיקרוגרם (0.1 מ ג) ליום. לאחר מכן, בהדרגה להפחית את המינון בחזרה עד 25 מיקרוגרם. טכניקה זו מאפשרת לגוף להסתגל בבטחה לשינויים ברמות ההורמונליות.
תופעות לוואי של ט3
אם המינון או משך השימוש ב-ט3 חרג, תופעות לוואי עשויות להתרחש, והוא יכול לכלול:
* קשיי נשימה;
* כאב ראש;
* רעידות, מרגיש עצבני או עצבני;
* חולשת שרירים;
* תיאבון מוגבר;
* שלשול;
* בעיות בבלוטת התריס.